Salon nieuws

“Nieuw” Fibreplex Highlifts is een revolutionair haarkleur systeem. De nieuwe tinten van Schwarzkopf highlifts voor de meest trendy koele blonde looks

—–
27/6/2017

Fibreplex Highlifts

Schwarzkopf Igora Royal HighLifts: haarverf geeft de koelste blond resultaten. De nieuwe tinten van Schwarzkopf highlifts voor de meest trendy koele blonde looks heeft geen additieven nodig. De highlifts maakt gebruik van de Schwarzkopf FIBREPLEX technologie. Deze technologie hecht zich aan de haarvezels om de haarbruggen te versterken. Dit minimaliseert haarbreuk en geeft de koelste blond resultaten.

—–
1/4/2017

De haarverf die oplicht en inkleurt over geverfd en natuur haar.

Phair is een revolutionair haarverfsysteem dat een dubbele behandeling in slechts 1 behandeling mogelijk maakt. Door het gebruik van micro-pigmenten word het haar tegelijkertijd ingekleurd. Phair licht het haar op tot maximaal 7 levels over natuurhaar en gekleurd haar.

Phair kent een oneindig kleurenpallet die het mogelijk maakt om de professionele kapper een keur aan creativiteit te bieden. Dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.

  • Phair Licht op over gekleurd haar

  • Phair kent 14 tinten

  • Phair is vrij van Fosfaten

  • Phair is rijk aan Keratine

  • Phair is rijk aan Etherische oliën

  • Phair is de nieuwe blondkleuring

Wij stemmen jouw wensen en onze vaktechnische kennis op elkaar af om de juiste haarkleur te bereiken. Onze Hairstyling Babylon kleurspecialisten voorzien je graag van advies.

Terug naar overzicht