Balayage / Colormelting

HAIR & BEAUTY BABYLON DE KLEURSALON VAN DEN HAAG! WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN DE ALLER NIEUWSTE HAARKLEUR TECHNIEKEN

Balayage / colormelting / Foilyage / Blorange

 


BALAYAGE
is al een enige tijd een trend maar nog steeds is deze verftechniek enorm populair. Bij Balayage heb je de bovenkant van je haar iets donkerder dan de punten. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk verloop en ziet je haar er niet heel ‘gemaakt’ uit.

 

COLORMELTING loopt de kleur rustig over in andere kleuren alsof de kleuren versmelten. Vaak wordt er gebruik gemaakt van drie of meer kleuren in een natuurlijke tint, maar ook pastelkleuren zien we vaak voorbij komen!

 

FOILYAGE is een nieuwe techniek voor een sunkissed look. Balayage meets highlights. Foilyage techniek creëert highlights die niet meteen bij de aanzet beginnen maar juist richting de punten lichter en feller worden en tegelijkertijd nog natuurlijk ogen.

 

BLORANGE is een blond-oranje-mix dat heel veel weg heeft van rosegoud en strawberry blond. Maar dan dus op een zachtere en meer oranjeachtige manier. Of je nou koele ondertonen hebt of warme ondertonen - je krijgt er een frisse kleur van in je gezicht

 

Wij stemmen jouw wensen en onze vaktechnische kennis op elkaar af om de juiste haarkleur te bereiken. Onze Hair & Beauty Babylon kleurspecialisten voorzien je graag van advies.

 

Klik hier voor een door ons gezette balayage
Klik hier voor een door ons gezette colormelt
Klik hier voor een door ons gezette foilyage
Klik hier
voor een door ons gezette blorange