Megix Kleuring

Megix, Phiar en Pure Shades kleuringen in den haag. Kleuring die alles heeft, bij kapper hsbbabylon den haag. De kleursalon van Den Haag aan de Herengracht

Megix kleuring

 

MEGIX KLEURING

De 10 minuten haarkleuring. Rijk aan Keratine, etherische oliën, licht op over gekleurd haar en een nieuwe blond kleuring. Na behoorlijk wat kleur testen @HSBbabylon zijn wij naast schwarzkopf begonnen met een nieuwe kleurlijn die ook veel mogelijkheden biedt. Onze nieuwe megix kleuring behoud de veerkracht, glans, grijsdekking en kwaliteit van je haar, tevens is deze kleuring ppd (Parafenyleendiamine)  en fosfaat vrij. Vraag ernaar bij ons in de salon wij helpen je graag verder. 

 

 

PURE SHADES

Na jarenlang onderzoek is Megix erin geslaagd om de perfecte mix te vinden tussen haarkleur en verzorging van het haar. Wij bieden je met Phair pure shades een kleuring aan zonder het gebruik van chemicaliën zoals waterstof en ammonia. Door het gebruik van de beste verzorgende bestanddelen wordt uw haar optimaal verzorgd. Ook hebben wij de mogelijkheid bij Hair & Beauty Babylon de mogelijkheid om speciaal voor jou kleur een kleur shampoo of conditioner te maken.

 

Wij stemmen jouw wensen en onze vaktechnische kennis op elkaar af om de juiste haarkleur te bereiken. Onze Hair & Beauty Babylon kleurspecialisten voorzien je graag van advies.