Schwarzkopf kleuringen

HAIR & BEAUTY BABYLON DE KLEURSALON VAN DEN HAAG VOOR JOUW SCHWARZKOPF KLEURINGEN: IGORA, VIBRANCE, SENEA, FIBREPLEX, BLONDME & SILVERWHITE

SCHWARZKOPF IGORA

Schwarzkopf Igora royal: permanente kleuring of wel haarverf. Voor werkelijk prachtig haar. Igora Royal is de ultieme professionele permanente haarkleuring. Er zijn meer dan 150 tinten in een caleidoscoop van nieuwe kleuren; ieder met zijn unieke Colour Energizer die actieve verzorgende ingrediënten mengt met vitamine C. Deze innovatieve combinatie geeft intensieve kleuren en een mooie, gezonde glans. Hiernaast kent het ook een ultieme grijsdekking.

 

SCHWARZKOPF VIBRANCE

Schwarzkopf Igora Vibrance: 25 wasbeurten. Deze nieuwe standaard voor tone-op-tone kleuringen geeft werkelijk schitterende mode tinten, met een ongekende intensiteit en glans. 40 spannende, adembenemende tinten met een schitterende glans die wel 25 wasbeurten houdt – zelfs bij 70% grijs haar. Laat je verrassen door de verzorgende, ammoniavrije crème die het haar uitzonderlijk zacht en glanzend maakt.

 

SCHWARZKOPF SENEA

Senea de permanente kleur die geschikt is voor de gevoelige hoofdhuid.

-Perfecte grijsdekking tot 90%
-Langdurende kleur plus een schitterende glans
-Ammoniakvrij, geurvrij en parfumvrij
-95% Van de gebruikers ervaart een hoog
 hoofdhuid comfort tijdens een kleuring met Senea

 

SCHWARZKOPF FIBREPLEX

Schwarzkopf fibreplex: vermindert haarbreuk tot 94% en garandeert een hoge haarkwaliteit na het kleuren zonder waarneembare kleurveranderingen van je haarkleur. Vraag er naar bij ons in de salon. Wij stemmen jouw wensen en onze vaktechnische kennis op elkaar af om de juiste haarkleur te bereiken. Onze kleurspecialisten voorzien je graag van advies.

 

ABSOLUTES SILVERWHITE

Een unieke semi-permanente formule met het Pro-Age-Complex dat Siliamine & Collageen als ook lage ammoniak en pH waarden bevat. Deze formule garandeert een op maat gemaakte opfrissing van zilver en wit haar zonder grote verbintenissen. De speciaal ontworpen grijze pigmenten voeden het haar met koele tinten en neutraliseren ongewenste warme tinten. Het resultaat is wit haar met een jeugdige look en een schitterende glans.

 

 

 

 

 

 

 

 

GOODBYE YELLOW

GOODBYE YELLOW is Schwarzkopf eerste sterk-gepigmenteerde, anti-geel shampoo. Zonder SLS/SLES sulfaten, deze shampoo zorgt voor een zachtreinigende actie en onmiddelijke tonale afzetting om onderliggende warme tonen tegen te gaan en te neutraliseren. De unieke pigmentcombinatie van paarse en blauwe direct dyes zijn geformuleerd om ongewenste gele ondertonen te neutraliseren terwijl het haar zachtjes wordt gereinigd. De formulering is aangepast naar een pH niveau van 4,5 voor effectieve en langdurige resultaten.

 

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ ONS IN DE SALON! VOOR MEER INFO: BEL 070 3471646 MAIL OF APP ONS