Over Hairstyling Beautysalon Babylon

Hair & Beauty Babylon MET RUIM dertig jaar ervaring en het volgen van de nieuwste hair en beauty trends bieden je de zekerheid van tevredenheid en resultaat

 

 
Geachte gast, welkom bij Hairstyling Beautysalon Babylon!
 
Kom binnen en gun jezelf de luxe van totale verzorging, van kapper & schoonheidssalon in één, in het centrum van Den Haag.
 
Kies voor een nieuwe coupe. Laat je gezicht stralen met de laatste ontwikkeling op het gebiedvan huidverbetering en huidverjonging. Of leun achterover voor een compleet verzorgde Hair & Beauty behandeling. Onze kappers en schoonheidsspecialisten staan voor je klaar!
 
Meer dan dertig jaar professionele ervaring en het volgen van de nieuwste hair en beauty trends bieden je de zekerheid van tevredenheid en resultaat. Of het nu gaat om een totale make-over, een nieuw kapsel, behandeling met natuurlijke haarproducten, pedicure of een gezichtsbehandeling. Bij ons kan het!
 
Gelegen aan de Herengracht zijn wij prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer en kun je zo de stad in. Dus, zoek je dé kapper en beautysalon in het centrum van Den Haag, loop binnen, bel direct (070-3471646) of maak online een afspraak!
 
Onze hairstylisten en schoonheidsspecialisten helpen je graag met al je vragen en wensen over haar, huid en beauty.
 
Met vriendelijke groet,
Team Hair & Beauty Babylon
Mike, Maria, Annemieke & Wendy