Beautysalon in het centrum van Den Haag!

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in hartje Den Haag, of zoek je een schoonheidssalon die voor huidverbetering kan zorgen? Dan zit je bij Beautysalon Babylon goed! Bij onze schoonheidssalon in Den Haag leggen wij de focus op huidverbetering en ontspanning!

 

Beautysalon Babylon in het centrum van Den Haag is een schoonheidssalon waar je letterlijk van top tot teen kan worden verzorgd.  Maria heeft jarenlange ervaring in de beauty branche en voorziet jou dan ook graag van een heerlijke gezichtsbehandeling, pedicure/manicure, prachtige wenkbrauwen en nog veel meer. Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten waardoor jouw huid weer zal gaan stralen. Naast de behandeling geeft Maria je graag een deskundig advies zodat je thuis de beste verzorging passend bij jouw huidtype voort kunt zetten.

Kapper en schoonheidssalon in 1!

Hairstyling Beautysalon Babylon: Kom binnen en gun jezelf de luxe van totale verzorging, van kapper & schoonheidssalon in één, in het centrum van Den Haag. Meer dan dertig jaar professionele ervaring en het volgen van de nieuwste hair en beauty trends bieden jouw de zekerheid van tevredenheid en resultaat. Of het nu gaat om een huid verbeterende gezichtsbehandeling, pedicure, manicure, een totale make-over of een nieuw kapsel. Bij ons kan het!

Professionele producten

Uiteraard maken we daarbij gebruik van professionele producten, zoals o.a. Murad, Meder Beauty Science, Image Skin Care, Genosys, Dermaroller, Laviesage.

 

Naast de bovenstaande producten voor de huid hebben wij ook andere mogelijkheden. Denk hierbij aan het make-up merk Malu Wilz een speciale mineralen make-up met bijzondere eigenschappen. Ook krijgen wij eens in de zoveel tijd een Injectables arts Drs. Nick Jansen in onze beautysalon.

 

Ben je op zoek naar een manicure en pedicure specialist? Dan zit je bij Beautysalon Babylon ook goed! Wij doen naast huid verbeterende behandelingen ook behandelingen voor de handen en voeten. Natuurlijk kunnen wij ook jouw wenkbrauwen en wimpers epileren en/of verven indien nodig.

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak, of loop gewoon even binnen. De ontspannen sfeer in onze Hair & Beautysalon zal je zeker aanspreken.