Detox Contour Wrap

Ontgift je lichaam en verlies tegelijkertijd centimeters!

De Detox Contour Wrap behandeling heeft als doelstelling het lichaam te ontgiften van opgehoopte afvalstoffen. Als tweede doelstelling is om over het gehele lichaam centimeters kwijt te raken.

Wat is het?

De Detox Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Mits de persoon zelf niet aankomt op de weegschaal. Het is een prima onderbouw voor bij de start van een dieet of gezond leven, maar ook na een ziekenhuisopname. Het lichaam zit dan vol afvalstoffen van de medicijnen.

Hoe werkt het?

Het geheim van het gegarandeerd centimeterverlies bij een Detox Wrap behandeling ligt in de combinatie van de unieke klei formule en de wikkeltechnieken.

Versteviging en verstrakking

Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen, die verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging.

Voor wie kan de Detox Wrap een oplossing bieden?

• Werkt op plaatsen waar men moeilijk kan afslanken
• Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
• Ontslakt de huid en verlicht huidirritaties
• Voor vrouwen met cellulitis
• Voor iedereen die gevoelig is voor allergieën
• Voor iedereen die geen verblijf gunt aan toxische stoffen in zijn lichaam
• Voor iedereen die sterke medicijnen en/of pijnstillers langere tijd gebruikt
• Is een geweldige start voor een afslank- en ontslakkingskuur
• Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
• Zeer effectief voor iedereen die er goed uit wil zien-snel!

Een meetbaar verschil

De Detox Contour Wrap behandeling wordt aangeboden met een garantie op resultaat. Een klant verliest bij haar of zijn eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek. De behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur.

Ons advies voor een slanker en gezonder lichaam

We raden iedereen een kuur van 3-5 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, of een afslankkuur, hoe los zit je huid op bepaalde plaatsen en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is.

De afslankende werking van de behandeling is heel populair. Het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen ervoor kiezen om nog een kuur te nemen en zo meer centimeters verliezen. Meestal 3-5 behandelingen zijn voldoende.

Afspraak maken?

Als je graag een afspraak wilt maken voor een Detox Contour Wrap behandeling kun je contact met ons opnemen.

Voor de behandeling

• Vergeet dan niet om een schone onderbroek mee te nemen! Deze kun je aan trekken na de behandeling. Meestal is de onderbroek die je tijdens de behandeling aan hebt gehad erg zwart door alle klei en afvalstoffen die uit je lichaam komen.
• Trek een zodanig klein mogelijke onderbroek aan. Dit in verband met de windels die op de huid alleen hun werk kunnen doen.
• Als je menstruatie hebt is de behandeling minder effectief, dus beter inplannen op dagen dat je deze niet hebt.

De duur van een behandeling is 2 uur.

Detox Wrap          € 85,00
Detox kuur x 3    € 230,00
Detox kuur x 5    € 375,00