Huidverbetering

Wij hebben behandelingen voor een effectieve en succesvolle manier van huidverbetering en huidverjonging. In samenwerking met Murad, Genosys, Meder Beauty Science, Dermaroller®, Image Skincare en LavieSage voor huidverbetering met medische precisie. Wij werken met hoogwaardige producten waarmee we ook daadwerkelijk verbetering van de huid kunnen behalen. 

Verschillende huidtypes

Zeer effectieve behandelingen voor huidverbetering voor de volgende huidtypes:

- droge tot extreem droge huid;
- vette huid;
- acne;
- grove poriën;
- rosacea;
- huidverslapping;
- hyperpigmentatie;
- rimpels;
- striae;
- littekens.

Intake en huidanalyse

Iedere behandeling start met een intake gesprek en huidanalyse. Dit om jouw huidconditie te bepalen en je behoeften en wensen door te spreken. Hierdoor kan een behandelkeuze en productkeuze worden gemaakt. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen. Voor de huidverbeteringsmogelijkheden hebben wij een groot assortiment om thuis te gebruiken zodat jij zelf de resultaten kunt vergroten en bijhouden.

Huidverbetering ook thuis!

Behandelen is één, maar de zelfzorg is vaak nog veel belangrijker. Jij kunt rekenen op onderbouwde adviezen hierin.

Kennismakingsbehandeling

Ben jij nog nooit eerder bij onze salon in Den Haag geweest? Vind je dat het tijd wordt voor huidverbetering? Dan krijg je bij ons altijd eerst een kennismakingsbehandeling. Hierbij gaan we met jou in gesprek en analyseren we de huid, daarna krijg je de behandeling die wij in overleg hebben gekozen. Na deze behandeling zullen wij je een productadvies geven zodat je de huidverbetering ook thuis kunt doorzetten. Naast huidverbetering is ontspanning ook ontzettend belangrijk bij onze beautysalon in Babylon!

Wilt jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend consult.