IMAGE SKINCARE PEELINGS

Image Skincare klinische peelingen

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Om een gezonde huid te behouden en te verbeteren is een doeltreffend professioneel farmaceutisch behandelprogramma een vereiste. 

De meeste producten behandelen alleen de bovenste huidlaag. De beste huidconditie wordt bereikt door levend weefsel te verbeteren en te stimuleren. De IMAGE Skincare producten werken op cellulair niveau, zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagd en de hydratatie toeneemt. De producten stimuleren celvernieuwing waardoor de huid er jonger uitziet.

Klinische peelings

De huidverbeterende en huidverjongende behandelingen van Image Skincare zijn klinische peelings van de laatste generatie.Deze peelingen en post-treatment producten hebben hoogste (farmaceutische) graad van de werkstoffen en vitamines en zijn geheel siliconen-, paraffine- en parabenenvrij.

Image Skincare professionele peel behandelingen:

Facial - Image Signature Facial

Geschikt voor: verouderde, droge, vochtarme, vermoeide huiden. 

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een Retinol enhancer. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, C en E en verzacht door kamille, komkommer en aloë vera. Daarnaast ondergaat de huid een mega hydratatie van puur hyaluronzuur.

Prijs € 75,00

Image Signature 4 Layer Facelift

30% Vitamine C / Enzyme Solution
Geschikt voor:  alle huidtypes, rosacea, vochtarme huid, rokershuid, vermoeide huid, vette huid, acne huid.

Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid    geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen.

Prijs €75,00

Facial - Image Acné lift

Met retinol A en 30% vitamine C enhancers
Geschikt voor: alle acne, acne gevoelige en vette huiden.

Klinische acnebehandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijdert door salicylzuur. Bacteriën worden gedood met Benzoyl Peroxide die de dode huidcellen verwijderen door een natuurlijke mix van ananas en papaya enzymen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 1-2 weken.

Prijs €75,00

 Wrinkle lift level 1

40% Glycolzuur
Geschikt voor:  alle fases van verouderde huid en huid met pigmentstoornissen.

Prijs € 80,00

Wrinkle lift level 2

40%-70% Glycol-Retinol.
Geschikt voor:  Voor matig tot ernstig verouderde huid en matige pigmentstoornissen.

Deze ultrahuidbehandeling met glycolzuur en retinol verwijdert de dode huidcellen en wordt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk, kan uitgevoerd worden alleen als vervolg van level l.

Prijs € 80,00

Geïnteresseerd in een peeling van Image SkinCare? Neem dan contact met ons op!

Weet je niet welk product het beste bij jouw huid past? Kies dan bij het maken van de afspraak voor een kennismakingsbehandeling. Hier gaan we de huid analyseren en kiezen we samen het beste product voor jouw huid! Maak hier een afspraak!