Injectables

Stoor jij je aan rimpels? Heb je last van zware oogleden? Vragen mensen jou ook te vaak of je moe bent? Voorkom dat je rimpels dieper worden, of dat je oogleden nog verder gaan hangen. 

Met een behandeling van enkele minuten: 

  • is je huid gladder
  • heeft je huid meer volume
  • straalt je huid meer
  • is je huid gelift

Bij de schoonheidssalon in hartje den Haag hebben wij naast huidverbeterende behandelingen ook een cosmetisch arts tot onze beschikking. Deze arts kan van botox, filler tot plexr behandelingen geven.

Cosmetisch Arts

cosmetisch

Deze behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts Drs. Nick Jansen. 

Na aanvankelijk de richting van de huisartsgeneeskunde op te gaan, ging voor dokter Jansen de voorkeur al snel uit naar een vak waarbij, naast patiëntencontact, veel met de handen wordt gewerkt. Het vak van cosmetisch arts sluit uitstekend aan bij zijn ambities en kwaliteiten.

Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende klinieken, is hij zijn eigen praktijk gestart. Klanttevredenheid is bij elke behandeling het uitgangspunt.

Dokter Jansen heeft certificaten behaald voor vele behandeltechnieken en indicaties en blijft door trainingen en congressen continu op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken en ontwikkelingen op het gebied van injectables.

Drs. Jansen: “Voor mij staan klanttevredenheid, veiligheid en kwaliteit voorop.
Ik vind het belangrijk dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen en de ruimte krijgen om hun wensen te bespreken, zodat we tot een goed behandelplan kunnen komen.”

U bent van harte welkom voor een (kosteloos) kennismakingsbezoek met Drs. Nick Jansen.

Bel voor een afspraak 070-3471646 of maak online een afspraak. Bekijk onze contact gegevens!

Voor meer info kijk over Nick Jansen kijk op www.gaafinjectables.nl