LavieSage

De liefde voor de huid moet van twee kanten komen!

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg dus via de binnenzijde de huid kunnen verbeteren. Dat betekent tegelijkertijd dat de werking voldoende krachtig moet zijn om ook de huid te kunnen bereiken. We kiezen dan ook zoveel mogelijk natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. De inzetgebieden betreffen huidbescherming tegen vroegtijdige veroudering, huidklachten en huidverbetering.
Uw huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om achteruitgang tegen te gaan. Voor dit proces zijn veel voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Als de huid te snel veroudert is er blijkbaar een gebrek aan de juiste stofjes om de huid in goede conditie te behouden. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen. Een complete lijn van nutricosmetics is ontwikkeld (supplementen voor de huid) om de huidopbouw maximaal te ondersteunen. Voor LavieSage houdt de huid niet op bij het gezicht. Alhoewel dat deel van de huid het meest zichtbaar is, zal iedereen ook een mooie huid op de rest van haar of zijn lichaam willen hebben.

 

Wat doen LaviSage Nutricosmetics en wat is het verschil

Waarom LavieSage?

* uitsluitend van natuurzuivere ingrediënten
* de ingrediëntkeuze is wetenschappelijk onderbouwd en geeft aantoonbare huidverbeterende resultaten binnen enkele maanden

Wanneer LavieSage?
* dagelijkse ultieme bescherming voor de schadelijke gevolgen van vrije radicalen (UV, roken, milieu- vervuiling, medicatie)
* bij een disbalans van de huidconditie (droogheid, rimpelvorming, acne, rosacea, psoriasis, zonneallergie)
* in combinatie bij huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat (peelingen, acne- behandelingen)
* essentieel bij micro-needling behandelingen

Voor producten overzicht Lees verder.....