Make-up

NATUURLIJK STRALEND MET  JUST MINERALS VAN MALU WILZ

Een combinatie van waardevolle Mineralen hebben geleid tot een speciale make-up collectie met buitengewone eigenschappen. De kennis over de kracht en werking van Mineralen gaat terug tot in de oudheid. De moderne cosmetica heeft deze overlevering nu opnieuw ontdekt: De technische vooruitgang maakt het mogelijk om de afzonderlijke werkstoffen doelgericht te winnen om ze zo optimaal te kunnen gebruiken voor de huid. Mineralen worden op dit moment als sleutel gezien voor onze gezondheid en passen perfect in onze visie voor huidverbetering.

Krachtige mineralen

MALU WILZ benut de kracht van de mineralen voor een vederlichte, nauwelijks waarneembare, maar toch lang houdbare make-up. Speciale inhoudstoffen beschermen, verzorgen en verwennen zelfs de meest gevoelige huid en geven de huid een gelijkmatige, stralende teint. Verder wordt het vochtgehalte van de huid behouden en wordt de huid beschermd tegen UVA en UVB stralen. Vrij van geparfumeerde stoffen, Anti-Comedogenic en bijzonder huidvriendelijk. De producten van JUST MINERALS zijn voor ieder huidtype geschikt – voor een perfecte make-up en een niet te vergelijken draagcomfort.

Prachtige producten

De luchtige JUST MINERALS POWDER FOUNDATION heeft de dekkracht van een vloeibare foundation met het matterende effect van een poeder. De fijne poederdeeltjes verbinden zich met de huid zonder rimpeltjes te accentueren. Het eenvoudige gebruik maakt het mogelijk om een variabele dekkracht en zachte overgangen te creëren. Waardevolle Mineralen bieden een bescherming – zelfs voor de gevoelige huid. Talk- en Parfum vrij.

Voor de ogen

De Minerale Pigmenten van de JUST MINERALS EYESHADOW beschikken, dankzij de bijzondere samenstelling over een bijzondere helderheid. Met zijn reflecterende deeltjes krijgt de oogmake up een briljante glans. De zijdeachtige structuur zonder Conserveringsmiddel , Minerale oliën en Parfum laat zich gemakkelijk aanbrengen en geven een aangenaam en luchtig gevoel op de huid. Vitamine E, Vitamine C, Lecithine en Jojoba-olie verzorgen ook de gevoelige huid.

Prachtige wimpers

Natuurlijke kleurpigmenten van Minerale oorsprong toveren fascinerende lange wimpers tevoorschijn met een dramatische oogopslag. De exclusieve samenstelling van deze kleurintensieve, langhoudbare textuur met de innovatief gevormde borstel maakt het mogelijk om de mascara precies aan te brengen. De JUST MINERALS DRAMATIC LOOK MASCARA houdt de wimpers zacht en soepel. Vrij van parfum en geschikt voor dragers van contactlenzen.

Frisse teint

Met de JUST MINERALS BRONZING POWDER krijgt iedere huid direct een frisse zomerse teint. De bijzonder zachte textuur versmelt optimaal met de huid en laat zich uitstekend verwerken – voor een natuurlijke, stralende teint. De poeder bevat Toermalijn, wat de huid er direct frisser en vitaler uit laat zien. Hoogwaardige oliën uit Jojoba-, Macadamia en de Abrikozenpit verzorgen de huid. Vrij van Mineralen oliën en Parfum - is ook ideaal als natuurlijke blusher.

Stralende uitstraling

Donkere kringen, vermoeidheid, fijne lijntjes en rimpels verdwijnen met de JUST MINERALS FLUID CONCEALER. Waardevolle Mineralen en Sporenelementen ondersteunen de microcirculatie en laten de huid stralen. Vitamine E beschermd tegen de vorming van vrije radicalen. De zachte textuur is vrij van Talk, Waxen, Minerale oliën en Parfum.

Wil je producten bij ons bestellen of een keer door ons worden opgemaakt? Dat kan neem contact met ons op!