Meder Beauty Science

Meder Beauty Science

Ultieme oplossingen voor niet-invasieve huidverjonging

MEDER Beauty Science is 'het' topproduct voor cellulaire huidverjonging uit Zwitserland (in samenwerking met Japan) die andere cosmetische producten doet verbleken. Dit revolutionaire product is namelijk in staat, dankzij transdermale technologie en hoogstaande ingrediënten, op een niet agressieve manier in de diepere huidlagen te doordringen.

meder

De formule van ieder product is ontwikkeld om de schoonheid van de huid 'van binnenuit' te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar stevigheid, veerkracht en stralende teint terug te geven.

Professionele behandelingen van Meder Beauty Science bieden een ideaal alternatief voor cliënten met contra-indicaties of voor diegene die een afkeer hebben tegen behandelingen met injecties. Elk product van Meder Beauty Science heeft een verbluffend cosmetisch effect — de vruchten van zeven jaar werk, verzet door de befaamde productontwikkelaar en arts dermatologen dr. Tiina Orasmae-Meder en haar toonaangevende Zwitserse laboratorium.

Gezichtsbehandelingen met het merk Meder Beauty Science

MYO - FIX - € 125,00

Biedt de ultieme behandeling voor non-invasieve correctie van gezichtsrimpels. Het wordt wereldwijd in ruim twintig landen toegepast als veilig en effectief alternatief voor injecties om neuro-musculaire activiteit te verminderen en scherpe lijnen te verzachten. De unieke formule bevat spier ontspannende biotechnologische peptiden van de nieuwste generatie.

VERMINDERDE ACTIVITEIT in de gekozen gezichtsspieren — al na de eerste behandeling! Duurzame CORRECTIE van rimpels in VOORHOOFD,  neus-lip plooi en rond de OGEN. Verbeterde TEINT en VEERKRACHT. JEUGDIGE, stralende gezichtsexpressie.

Voor en na foto's MYO-FIX behandeling

   

LIPO - OVAL - € 95,00
De eerste niet-invasieve liposculptuur behandeling voor het gezicht, met vetafbrekend effect en voor gelijktijdige lifting en herstel van de teint. Actieve ingrediënten en biologisch peptiden dringen diep door in de huidlagen, en gaan zo vetopslag in gezicht en hals en opkomende ‘onderkinnen’ krachtig tegen.

Onmiddellijk VETAFBREKEND EFFECT en krachtige VOCHTAFVOER. Liposculptuur effect in het gezicht direct na de eerste behandeling! Actieve stimulering van de SYNTHESE VAN COLLAGEEN EN ELASTINE. Verbeterde microcirculatie, VERJONGEND en verstevigend. Aanzienlijke REDUCTIE van ‘onderkin’ en herstel van de gezichtscontour.

HYDRA - FILL - € 95,00

Een niet-invasieve rimpelvuller. Vochtinbreng in de diepere weefsels, die het volume van statisch en dynamisch water in de opperhuid en de dermale laag herstelt en overgevoeligheid van de gezicht en hals voor externe factoren vermindert.

Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid. VLAKT KLEINE RIMPELS UIT. VERZACHT en VERMINDERT OVERGEVOELIGHEID. HEELT, KALMEERT en VERMINDERT de zichtbaarheid van bloedvaten. Maakt teint en textuur van de huid STRALEND en EGAAL. REPAREERT huid die beschadigd is door de zon.

ARMA - LIFT - € 95,00

Is de ideale behandeling voor niet-invasieve lifting en bescherming tegen veroudering in het gezicht, de nek en het decolleté. De toegepaste biotechnologische peptiden en celextracten helpen de dermacellen bij de synthese en gaan het verval van de huideigen structuurproteïnen zoals collageen en elastine tegen.

HERSTELT de GEZICHTSCONTOUR. VERBETERT de TEINT en de VEERKRACHT van de huid. VERZACHT LIJNEN en VULT kleine rimpels. Maakt NEUSPLOOIEN en diepe rimpels MINDER diep en ernstig. EGALISEERT de huid en laat die STRALEN, en zorgt voor algehele VERJONGING.

EU SEB - € 95,00

Heeft een krachtige antiseptische en ontstekingsremmende werking op de huid die gevoelig is voor acne. Het middel herstelt de natuurlijke microflora en de gezondheid van de huid en verbetert de natuurlijke beschermende functies ervan. De behandeling zorgt voor een actieve vochtafvoer en afname van de productie van vetweefsel in het gezicht, de nek en het decolleté, zodat de kans op verdere uitbraken wordt verkleind.

Creëert de juiste omstandigheden voor de ONTWIKKELING VAN EEN GEZONDE MICROFLORA. VERMINDERT AANTAL EN ERNST VAN ONTSTEKINGSELEMENTEN. Vermindert de TALGPRODUCTIE. Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid. Vermindert de OVERGEVOELIGHEID van de huid.

RED - APAX - € 95,00

Prebiotische tharapie voor rosacea en roodheid van de huid met onmiddellijk kalmerende effect.

Zuiver natuurlijke huidbehandeling met prebiotica en biologische plantenextracten voor vermindering van ROODHEID, ONTSTEKINGEN, IRRITATIE en GEVOELIGHEID van de huid en behandeling van ROSACEA.

Geïnteresseerd in een gezichtsbehandeling met Meder Beauty Science? Neem dan contact met ons op!

Weet je niet welk product het beste bij jouw huid past? Kies dan bij het maken van de afspraak voor een kennismakingsbehandeling. Hier gaan we de huid analyseren en kiezen we samen het beste product voor jouw huid! Maak hier een afspraak!