Murad Skincare

DISCOVER THE MURAD GLOW!

Bij Beautysalon Babylon werken wij niet zo maar met producten, wij werken met hoogwaardige producten die daadwerkelijk voor huidverbetering zorgen. In onze zoektocht naar dit product kwamen wij het Amerikaanse doktersmerk Murad tegen. 

Dr. Howard Murad zag dat huidveroudering op cellulair niveau begint. Naarmate de huid ouder wordt gaat de huid water verliezen wat ervoor zorgt dat de huid fijne lijntjes en/of rimpels krijgt. Daarnaast zal dit ervoor zorgen dat je gevoeliger bent voor aanvallen van buitenaf. Murad is een klinisch bewezen en wetenschappelijk onderbouwde formule. Dit product geeft een gezondere en jeugdigere uitstraling. Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten zorgt uiteindelijk voor een prachtige huid. Wereldwijd bekend als de 'Murad Glow'! 

Een Amerikaans Doktersmerk

Alle producten van Murad zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek door de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad. Met ruim 30 jaar ervaring in onderzoek en behandelingen heeft Dr. Murad bewezen dat de beste resultaten worden bereikt met de Inclusive Health levensstijl. Door het combineren van verzorgingsproducten met een emotionele positieve kijk op het leven, zorgt de Murad Inclusive Health levensstijl ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar dat je je ook beter zult voelen! Ook wel 'Better Every Day!'

Gezichtsbehandelingen met het merk Murad

Dr. Murad gelooft dat geen enkele huid hetzelfde is, en heeft daarom voor ieder huidtype een aparte lijn gemaakt. In overleg met de specialist bij Beautysalon Babylon zal er worden besproken welke behandeling het beste bij jou past. 

Murad - Light

Acne Complex® Facial - € 65,00
Het onder controle krijgen van acne uitbraken is een complexe zaak. Daarom is deze behandeling ontwikkeld om acne uitbraken te verminderen, de zuiverheid van de huid te verbeteren. Terwijl roodheid en ontstekingen worden verzacht. Deze krachtige professionele behandeling bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne en om acne op de rug en het decolleté onder controle te krijgen.

AHA Rapid Exfoliator® Anti-Aging Facial - € 75,00
Fijne lijntjes en rimpels verminderen door het exfoliërende geconcentreerde glycolzuur waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een unieke, gepatenteerde mix van antioxidanten en hydratoren verzachten en revitaliseren de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen. Geschikt voor alle huidtypes.

Redness Therapy®Facial - € 75,00
Of de roodheid nu wordt veroorzaakt door stress, zon, wind of extreme temperaturen, deze doorbraak in behandelingen geeft direct verlichting, kalmeert en verzacht de snel rood wordende en gevoelige huid. De gepatenteerde formules van Dr Murad zijn rijk aan antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen. Met 2 intens kalmerende en verkoelende maskers, is deze behandeling ideaal voor mensen die soms een rode huid hebben of bij een constante roodheid.

Murad - Medium

Hydrolyte Moisture Infusion Facial - € 85,00
Deze intens hydraterende behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is. Het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang. Het super hydraterende serum- en- spray systeem, doordrenkt de huid met essentiële voeding zodat cellulaire hydratatie en stevigheid worden verbeterd en de huid ‘opgevuld’ en zacht is, de huidbarrière is hersteld. Ideaal voor een droge huid of na een chemische behandeling.

Sun Undone® Vitamin C Infusion Facial - € 85,00
De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze antioxidant behandeling is geformuleerd om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid. Dr Murads gepatenteerde infusietechnologie zorgt ervoor dat pure vitamine C direct opgenomen wordt door de huid voor maximale resultaten. Een significante verbetering is al te zien na één behandeling.

Clearly Youthful Facial - € 85,00
De missie tegen puistjes en de tekenen van huidveroudering wordt naar een volgend niveau gebracht met deze professionele krachtige behandeling. Puistjes verminderen en tegelijkertijd wordt de huid helderder en gladder. Met direct zichtbaar resultaat doordat deze wetenschappelijk geformuleerde facial, met een dubbele functie:. Het gezicht helpt om poriën te reinigen, roodheid te kalmeren en ontstekingen te verlichten terwijl het de elasticiteit stimuleert, ‘de huid opvult’ en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Murad - Severe

Intensive Wrinkle Reducer®Rapid Peel  - € 95,00
Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Met Murads exclusieve Durian Cell Reform® technologie voor een perfecte opnamen van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na een behandeling.

Resurgence® Renewing Facial - € 95,00
Deze multi -actieve behandeling herstelt de stralende glans van de huid. Het is de ideale facial bij een combinatie van een droge huid met fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, een vale huid en wellicht pukkeltjes met een hormonale achtergrond. Geavanceerde collageenopbouwende techniek verhoogt de elasticiteit en de veerkracht om de vertoning van matige tot diepe rimpels te verminderen, de huid voor vaalheid te behoeden en de celdeling te stimuleren. Een luxueuze behandeling die hydratateert, soepelheid, textuur en de tonus van de huid herstelt. Al na één behandeling zult u de jeugdige ‘Murad Glow’zien!

Youth Builder Facial - € 110,00
Deze uitgebreide, anti-aging gezichtsbehanding is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert, hydrateert en verkoeld. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger!

Murad TechnoCeuticals

Sinds 2018 is Beautysalon Babylon in Den Haag een gecertificeerde TechnoCeuticals salon. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier meer

Geïnteresseerd in een gezichtsbehandeling met Murad? Neem dan contact met ons op!

Weet je niet welk product het beste bij jouw huid past? Kies dan bij het maken van de afspraak voor een kennismakingsbehandeling. Hier gaan we de huid analyseren en kiezen we samen het beste product voor jouw huid! Maak hier een afspraak!