Dr. Murad

 

DISCOVER THE MURAD GLOW!


Murad klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling. Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld. Alleen Muradproducten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’.

MURAD IS EEN AMERIKAANS DOKTERSMERK dat klinische huidverzorging ontwikkeld en is een van AMERIKA’S BESTSELLERS. Alle Muradproducten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en op het gebied van de inzichten in een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl. Door het combineren van resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotioneel positieve kijk op het leven waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt, zorgt een Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt. BETTER EVERY DAY®.

 
Intensive Wrinkle Reducer®Rapid Peel                                                       € 95,00
Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Met Murads exclusieve Durian Cell Reform® technologie voor een perfecte opnamen van anti-aging ingrediënten door de huid.
Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na een behandeling.

Youth Builder Facial                                                                                 € 110,00
Deze uitgebreide, anti-aging gezichtsbehanding is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert, hydrateert en verkoeld. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger!

AHA Rapid Exfoliator® Anti-Aging Facial                                                   € 75,00
Fijne lijntjes en rimpels verminderen door het exfoliërende geconcentreerde glycolzuur waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een unieke, gepatenteerde mix van antioxidanten en hydratoren verzachten en revitaliseren de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen. Geschikt voor alle huidtypes.

Hydrolyte Moisture Infusion Facial                                                              € 85,00
Deze intens hydraterende behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is: het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang. Het super hydraterende serum- en- spray systeem, doordrenkt de huid met essentiële voeding zodat cellulaire hydratatie en stevigheid worden verbeterd en de huid ‘opgevuld’ en zacht is, de huidbarrière is hersteld. Ideaal voor een droge huid of na een chemische behandeling.

Sun Undone® Vitamin C Infusion Facial                                                    € 85,00
De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze antioxidant behandeling is geformuleerd om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid. Dr Murads gepatenteerde infusietechnologie zorgt ervoor dat pure vitamine C direct opgenomen wordt door de huid voor maximale resultaten. Een significante verbetering is al te zien na een behandeling.

Resurgence® Renewing Facial                                                                  € 95,00
Deze multi -actieve behandeling herstelt de stralende glans van de huid. Het is de ideale facial bij een combinatie van een droge huid met fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, een vale huid en wellicht pukkeltjes met een hormonale achtergrond.
Geavanceerde collageenopbouwende techniek verhoogt de elasticiteit en de veerkracht om de vertoning van matige tot diepe rimpels te verminderen, de huid voor vaalheid te behoeden en de celdeling te stimuleren. Een luxueuze behandeling die hydratateert, soepelheid, textuur en de tonus van de huid herstelt. Al na een behandeling zult u de jeugdige ‘Murad Glow’zien!

Clearly Youthful Facial                                                                               € 85,00
De missie tegen puistjes en de tekenen van huidveroudering wordt naar een volgend niveau gebracht met deze professionele krachtige behandeling. Puistjes verminderen en tegelijkertijd wordt de huid helderder en gladder. Met direct zichtbaar resultaat doordat deze wetenschappelijk geformuleerde facial, met een dubbele functie, het gezicht helpt om poriën te reinigen, roodheid te kalmeren en ontstekingen te verlichten terwijl het de elasticiteit stimuleert, ‘de huid opvult’ en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Acne Complex® Facial                                                                               € 65,00
Het onder controle krijgen van acne uitbraken is een complexe zaak. Daarom is deze behandeling ontwikkeld om acne uitbraken te verminderen, de zuiverheid van de huid te verbeteren, terwijl roodheid en ontstekingen worden verzacht. Deze krachtige professionele behandeling bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne en om acne op de rug en het decolleté onder controle te krijgen.

Redness Therapy®Facial                                                                            € 75,00
Of de roodheid nu wordt veroorzaakt door stress, zon, wind of extreme temperaturen, deze doorbraak in behandelingen geeft direct verlichting, kalmeert en verzacht de snel rood wordende en gevoelige huid. De gepatenteerde formules van Dr Murad zijn rijk aan antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen. Met 2 intens kalmerende en verkoelende maskers, is deze behandeling ideaal voor mensen die soms een rode huid hebben of bij een constante roodheid.