Pedicure behandeling

De Luxe American Spa pedicure uitgebreid - 80 min -  € 60,00

De behandeling vindt plaats op een heerlijke massage stoel die van nek tot onderrug stevig masseert. Voeten worden geplaatst in Whirlpool  met Hydro massage. Daarna wordt overtollig eelt verwijderd, teen nagels in model geknipt en gevijld, de nagelriemen verzorgd. Met een scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Daarna volgt een masker. Tijdens intrekken van de masker geniet u van heerlijke stoelmassage. De behandeling wordt afgesloten met inmasseren van verzorgende crème.

De Luxe American Spa pedicure kort - 30 min -  € 40,00

De behandeling vindt plaats op een heerlijke massage stoel die van nek tot onderrug stevig masseert. Voeten worden geplaatst in Whirlpool met Hydro massage. Met een scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Daarna volgt een masker. Tijdens intrekken van de masker geniet u van heerlijke massage. De behandeling wordt afgesloten met inmasseren van verzorgende crème.

Extra: Nagels lakken (French of kleur) € 10,00

Om droogtijd te verkorter hebben wij slippers voor u klaar liggen(gratis), om te zorgen dat je nagellak niet beschadigd. Na behandeling neemt u de slippers mee naar huis.